Termeni si conditii

Despre noi
Contact
Portofoliu
Parteneri

Termeni si conditii

Termeni & Conditii

 

Acest site www.cmcroof.ro, denumit in continuare ‚‚site’’ este detinut si administrat de catre firma CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL, persoana juridica cu sediul social Pitesti, Str.Fagaras, bl.D3, sc.A, Ap.18, cu punct de lucru in str.Aleea Mizil, nr.81, Sector 3, Bucuresti, avand cod unic de inregistrare fiscala RO 16965644, numar de ordine in Registrul Comertului J03/1989/2014.

Orice persoana fizica sau juridica, prezenta pe site, care efectueaza orice fel de actiune  se supune Termenilor si Conditiilor prezente pe aceasta pagina.

1.DEFINITII

Site – Domeniul www.cmcroof.rosi toate subdomeniile asociate acestuia.

Vanzator- CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL 

Cumparator / Client - orice persoana fizica sau persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda sau solicita o Cerere de Oferta pe site-ul www.cmcroof.ro.

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica ce are acces la continutul pus la dispozitie prin orice mijloace de catre CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL, si-a dat acordul cu privire la clauzele specificate in aceasta sectiuen a site-ului,Termeni si Conditii.

 „Formular de contact” -  document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre utilizator si  CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL , prin care utilizatorul transmite catre CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL, intentia sa de a comunica cu aceasta prin intermediul site-ului.

„Formular de Cerere Oferta”– document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre utilizator si CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL, prin care utilizatorul solicita catre CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL, pretul sau preturile pentru un unul sau mai multe produse si/sau servicii disponibile pe site.

„Formular de Comanda” – document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Utilizator si CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL, prin care Utilizatorul isi manifesta dorinta de achizitionare a respectivelor produse/servicii, selectate si mentionate de catre acesta in Formularul de Comanda.Prin trimiterea Formularul de Comanda catre CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL, Utilizatorul isi da acordul pentru toate specificatiile din aceasta sectiune, Termeni si Conditii.

„Formular de Recomanda Pagina” – document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Utilizator - CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL – Terte Parti. Utilizarea acestui formular de catre orice Utilizator al acestui site, intra sub obligativitatea de a respecta aceste Termene si Conditii.

Cosul Meu–sectiune din site care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri si/sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze; acestea vor aparea si ajunge la Vanzator sub forma de Comanda.

Pret - Tarif aferent Bunurilor prezente pe site sunt exprimate in RON.

Contract – reprezinta contractul incheiat la distanta intre Vanzator si Cumparator, fara a fi nevoia de prezenta fizica, dar nu inainte de a fi fi confirmata Comanda. Se considera Comanda finalizata, atunci cand confirmare exista la CMC CONSTRUCTII INTERGRUP sub forma: email/fax. Daca nu, inainte de realiza Contractul, CMC CONSTRUCTII INTERGRUP contacteaza ( telefonic, email) posibilul Cumparator pentru a confirma Comanda.

Comentariu – apreciere sau observatie pe marginea unui Produs sau Serviciu care se gaseste pe site. Prin transmiterea acestui Comentariu de catre Utilizator catre CM CONSTRUCTII INTERGRUP SRL, se obliga ca este de acord cu Temenele si Conditiile prezente.

Bunuri si Servicii– orice produs sau serviciu care se gaseste pe site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Campanie – actiune cu scop comercial, care prezinta Bunuri si/sau Servicii, pe o perioada limitata sau nedeterminata de timp, stabilita de catre Vanzator.

Document- prezentele Termene si Conditii.

Continut -obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRLnu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din Produsele/Serviciile prezentate pe site este rugata sa contacteze CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii Produsului/Serviciului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, preturilor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Informatii personale:cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, numere de telefon), adresa de e-mail, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea Produselor si/sau Serviciilor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

2. OBLIGATIILE VANZATORULUI

Sa livreze Produsele prezente pe site conditiile stipulate in Comanda astfel incat sa indeplineasca cerintele, nevoile si specificatiile prezente pe site sau comunicate de catre Cumparator

Sa presteze Serviciile prezentate pe site in conditiile stipulate in Comanda astfel incat sa indeplineasca cerintele Cumparatorului si in conformitate cu informatiile prezentate si furnizate prin intermediul site-ului, Cumparatorului.

Informatiile oferite prin intermediul site-ului -orice persoana care viziteaza site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing online; solutionarea de catre CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati intreprinse de CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

3. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte onorarea Comenzii, nefiind necesar acordul Cumparatorului.

4. PENALITATI NERESPECTARE TERMENE

In situatiile in care termenele de livrare, vor fi depasite, Vanzatorul are obligatia de a anunta Cumparatorul cu privire la acest fapt. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, in limitele permise de lege si in conformitate cu informatiile mentionate in Contract.

In situatiile in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata facturilor, in termenul prevazut in pe factura la emitere, este obligat la plata unei penalitati de 0,15% pe zi din suma datorata.
 

 5.FACTURARE – PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda.

Cumparatorul este obligat sa transmita toate informatiile necesare realizarii facturii, conform legislatiei in vigoare.

6.GARANTII

Toate produsele comercializate de catre CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SR, sunt insotite de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

7.TRANSFERUL PROPRIETATII

Transferul de proprietate se produce in momentul in care Cumparatorul achita factura emisa pentru comanda solicitata iar Vanzatorul livreaza Produsele comandate Cumparatorului.

8.DREPTURI DESCHIDERE COLET

Curierul nu este autorizat pentru a-i permite Cumparatorului, deschiderea coletului inainte ca acesta sa semneze primirea coletului, sau dupa caz, pana nu achita contravaloarea acestuia.

9.FORTA MAJORA

In cazul unui eveniment imprevizbil, Vanzatorul nu va fi responsabil pentru indeplinirea conditiilor contractuale, acesta fiind in imposibilitatea de a preveni.

10.DREPTURI DE AUTOR

Continutul de pe site: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente WEB si orice alte tipuri de date sunt proprietatea CMC CONSTRUCT INTERGRUP SRL ( exceptie o fac insemnele grafice si numele de produse care sunt proprietatea respectivelor companii care sunt oricum protejate de drepturile de autor). Prin urmare, folosirea acestora fara acordul companiei CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL, se pedepseste prin Lege.

11.Confidentialitate CMC CONSTRUCTII INTERGRUP SRL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care o furnizati. Folosim datele dvs, doar daca avem acordul, in mai multe feluri, in functie de natura lor. Dezvaluireainformatiilorfurnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in aceasta pagina. Pentru mai multe detalii accesati pagina http://www.cmcroof.ro/Confidentialitate

Impresii

APRECIERE GARCIU DANIEL, SC DIDENT SRL acoperis popa sergiu, biro-media trading