Fereastra de mansarda pt Case Pasive GGU

Producator: Velux

trimite o cerere de oferta

Preturile sunt exprimate in lei si nu contin TVA

Descrierea produsului

Fereastra GGU 008230 este prima şi singura fereastră de mansardă de pe piaţă certificată pentru imobilele tip Casă Pasivă din regiunile cu climă rece. Această fereastră are motor solar şi este dotată cu geam exterior triplu şi geam interior dublu.

Îţi prezentăm fereastra GGU 008230. Pentru ca un imobil să primească certificatul de Casă Pasivă, trebuie să întrunească criteriile de performață specifice și este necesar un calcul energetic. Acest calcul nu mai este însă obligatoriu dacă la construcția imobilului sunt folosite doar componente certificate de Passive House Institute.

Această fereastră este deci alegerea ideală pentru situațiile în care sunt necesare componente constructive certificate pentru casele pasive. Fereastra este unică în acest moment pe piață, fiind singura certificată pentru Case Pasive din regiunile reci*, aşa cum arată harta de mai sus.

Fereastră are geam exterior triplu și geam interior dublu. Transmitanța termică pe fereastră este Uw= 0,51 W/(m2K) (EN ISO 12567-2), fiind cea mai bună valoare de pe piaţă. Dacă este montată împreună cu ramele de etanșare EDN/EDJ, în adâncimea acoperișului, valoarea U a ferestrei devine Uw= 0.48 W(m2k).

Fereastra este solară și se acționează cu ajutorul inovatoarei tablete de control. Pentru un confort sporit, pe fereastră pot fi montate rolete exterioare solare sau rulouri parasolare exterioare cu motor solar. Tableta de control cu ecran tactil îţi permite să operezi toate produsele într-un mod confortabil şi intuitiv.

 

Produse similare

Fii primul care comenteaza la acest produs !
Comenteaza si tu

Impresii

acoperis popa sergiu, biro-media trading APRECIERE GARCIU DANIEL, SC DIDENT SRL