Magazin Online

Rezidentiale
Industriale

Fereastra premium GPL 3068

Producator: Velux

Preturile sunt exprimate in lei si nu contin TVA

Descrierea produsului

Cerul este limita, în cazul unei ferestre de mansardă Premium cu mâner jos. Operată cu un mîner elegant, această fereastră îți oferă panoramă completă, priveliște deschisă a cerului și maximizează cantitatea de lumină naturală care pătrunde înăuntru. Acest model este recomandat dacă dorești sau dacă trebuie să amplasezi fereastră la o înălțime mare, de exemplu în cazul unui parapet înalt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această fereastră din lemn, cu mâner de operare din aluminiu în partea de jos, se deschide în exterior și este susținută de arcuri laterale. Este alegerea perfectă atunci când îți dorești să beneficiezi de o priveliște nelimitată și de sentimentul de a te afla în natură. Alte beneficii suplimentare ale ferestrei sunt: geamul interior laminat pentru mai multă siguranță și sistemul izolator ThermoTechnology™, care menține căldura în interior chiar și în zilele cele mai friguroase.

Clapetă de ventilare integrată
Clapeta de ventilare integrată face posibil ca aerul proaspăt să pătrundă în interior chiar dacă fereastra este închisă, în timp ce filtrul de aer încorporat ține praful și insectele la distanță. Cu o singură apăsare a barei de operare, aerul proaspăt și curat va pătrunde prin partea superioară a ferestrei. Fereastra rămâne închisă iar în casa ta pătrunde aer proaspăt chiar și atunci când ești plecat de acasă.

Vedere panoramică
Această fereastră de mansardă are dublă articulare, astfel încât oferă vedere panoramică și în același timp se poate curăța foarte ușor. Fereastra se deschide în exterior într-un unghi de până la 45°, oferind suficient spațiu deasupra capului.

Curățarea geamului din interiorul mansardei
Pentru o curățare ușoară a geamului exterior, rotește fereastra cu 180° şi fixează opritorul pe tocul ferestrei, pentru a avea ambele mâini libere.

Ferestrele Premium asigură aceleaşi beneficii ca şi ferestrele Standard şi Standard Plus și încă ceva în plus:

- Mâner în partea de jos
- Filtru pentru praf şi insecte
- ThermoTechnology™
- Garnitură suplimentară
- Geam interior laminat
- Dublă articulare

 

Produse similare

Impresii

APRECIERE GARCIU DANIEL, SC DIDENT SRL acoperis popa sergiu, biro-media trading