Ignifugare

      Ignifugarea lemnului este un procedeu specific , care  trateaza lemnul cu substante ignifuge, cu  scopul de a mari rezistenta la ardere a materialelor lemnoase. Trebuie subliniat faptul ca este vorba despre o marire a rezistentei lemnului la foc si nu despre transformarea acestuia intr-un material complet ignifug.

      Ignifugarea presupune aplicarea unor soluții ignifuge și este o cerință atunci când vine vorba despre îmbunătățirea gradului de rezistență la foc a unei construcții. Folosirea ignifugării nu exclude și alte măsuri de protecție la foc, de la instalații de semnalizare sau de stins incendii pana la mijloace de primă intervenție.

      Executam lucrari de ignifugare lemn in baza autorizatiei I.G.S.U., iar nivelul societatii exista personal care detine certificate de competenta profesionala pentru ocupatia de IGNIFUGATOR. Echipa noastra realizeaza ignifugari, folosind solutii certificate de CENTRUL NATIONAL PENTRU SECURITATEA LA INCENDIU SI PROTECTIE CIVILA CNSIP , Bucuresti

      TOATE lucrarile de ignifugare lemn se executa doar cu solutii ignifuge omologate. La finalul lucrarilor, ne vom ocupa de obtinerea raportului privind eficacitatea ignifugarii, emis de catre laboratorul de incercari la foc atestat I.G.S.U.

      Pentru servicii de ignifugare a materialelor combustibile, echipa noastra de profesiontisti iti sta la dispozitie cu multa pricepere, utilaje si solutii corespunzatoare! Pentru a afla mai multe detalii de la unul dintre specialistii nostri sau pentru a obtine o oferta contactati-ne cu incredere.

Impresii

acoperis popa sergiu, biro-media trading APRECIERE GARCIU DANIEL, SC DIDENT SRL