Montaj, punere in opera

Societatea CMC Constructii Intergrup SRL va ofera montaj si consultanta la montaj pentru produsele comercializate, cu echipe specializate si atestate de partenerii nostrii, la cele mai inalte standarde de calitate si executie.

 

Montaj acoperisuri

Acoperisul, element cu o importanta majora in structura unei cladiri, trebuie sa indeplineasca atat cerinte functionale, cat si estetice. O invelitoare trebuie sa asigure protectie, confort si totodata rezistenta si durabilitate. Montarea acoperisului intr-un mod corect, din toate punctele de vedere, va asigura fara indoiala aceste beneficii.

Firma noastra are ca serviciu principal montarea acoperisului, proces realizat de o echipa de profesionisti. Va asiguram eficienta si o durata mare de viata a acoperisului dumneavoastra.

Un prim pas in montarea unui acoperis nou il reprezinta alegerea materialului care se armonizeaza cel mai bine cu cladirea. Tigla metalica, tigla ceramica, tabla cutata, tabla faltuita, membrane bituminoase sunt materiale de acoperire care pot oferi o multitudine de avantaje oricarui tip de cladire, fie rezidentiala sau industriala.

Instalarea acoperisului in mod corect va preveni infiltratiile, oferind o buna izolatie atat termica cat si fonica. Alinierea corecta a placilor de acoperis va asigura pe langa un grad ridicat de rezistenta si un aspect estetic placut si armonios.

Sistemul de accesorii ales, trebuie sa fie unul de calitate care sa includa sisteme de scurgere, folii si membrane anticondens cat si accesorii de montare a placilor.

Sistemele de colectare sunt, asemeni placilor de acoperire, disponibile in game largi de culori capabile sa se armonizeze cu orice tip de acoperis si constructie. Un sfat util este acela de a curata in mod regulat sistemele de scurgere pentru acoperis, pentru a evita deteriorarea.

Membranele anticondens sunt concepute in special pentru acoperisuri in panta si sunt elemente foarte eficiente pentru protectia si izolarea acoperisului.

Asadar, daca doriti un acoperis cu o durata mare de viata, capabil sa ofere un aspect elegant si atragator intregii locuinte, apelati la echipa noastra care va va oferi acest serviciu la standarde calitative. Va stam la dispozitie pentru un acoperis nou sau pentru renovarea unui acoperis vechi, instalat in mod corespunzator.

Impresii

APRECIERE GARCIU DANIEL, SC DIDENT SRL acoperis popa sergiu, biro-media trading