Magazin Online

Rezidentiale
Industriale

Tabla plana faltuita Ti-Zn RHEINZINK

Zincul este un metal de culoare albăstruie spre alb, care devine maleabil în jurul a 100°-150 °C. Se obține din minereuri și din compuși, fiind folosit în aliaje cu alte metale pentru protejarea acestora împotriva oxidării.
 

Tabla din titan-zinc este fabricată din zinc supus electrolizei și apoi aliat cu titan și cupru în anumite dozaje. Având în compoziție aliaje din materiale cu ductilitate mare, tabla de titan-zinc are elasticitate și rezistență sporită. Produsele din titan-zinc au o durată de viață de minim 75 de ani fără a fi necesară
protejarea suprafețelor sau îngrijirea periodică.

Un acoperiș din titan-zinc este durabil, nu are nevoie de înlocuire precum alte materiale de construcții cu un ciclu de viață mai redus, de cele mai multe ori este produs din zinc reciclat și este la rândul său reciclabil și eficient din punct de vedere energetic.

Meterialele RHEINZINK sunt disponibile in trei nuante:

1. RHEINZINK natural: varianta RHEINZINK cu suprafata lucioasa. In decursul timpului, procesul natural de patinare confera materialului o patina gri-albastruie. Procedeul de patinare care are loc pe suprafata materialului protejeaza stratul asigurandu-i durabilitatea si estetica fara a fi necesara vopsirea sau acoperirea acestuia.

2. RHEINZINK antic gri albastrui: tabla patinata cu aspect aristocratic. Eleganta deosebita a zincului patinat este asigurata inca din fabricatie. Datorita procedeului de obtinere a patinei, protejat de brevet de inventie, nici chiar pe suprafata tratata cu acid, nu se realizeaza un strat acoperitor ci se obtine un aspect identic cu cel al patinei naturale.

3. RHEINZINK antic gri grafit: tabla pre-patinata de culoarea grafitului. Nuanta antic gri grafit obtinuta in diverse serii de fabricatie poate diferi, insa in decurs de cativa ani aceasta asigura un aspect unitar.

 
Nu exista elemente.

Impresii

APRECIERE GARCIU DANIEL, SC DIDENT SRL acoperis popa sergiu, biro-media trading