Tableta de control VELUX Integra, KLR 200

Producator: Velux

trimite o cerere de oferta

  • Garantie 3 ani

Preturile sunt exprimate in lei si nu contin TVA

Descrierea produsului

Tabletă de control dispune de ecran tactil generos și are multiple funcții. Se folosește pentru toate produsele electrice și solare care au la baza tehnologia io-homecontrol®. Tableta poate acționa până la 200 de produse: este alegerea fiecăruia dacă dorește să acționeze produsele individual, în grup, sau toate produsele simultan. Bine-înțeles, aveți și posibilitatea de a utiliza mai multe tablete de control pentru a acționa în mod confortabil produsele de peste tot din casă.

Tableta de control poate fi montată pe perete și afișează în permanență utilizatorului statusul produselor. Are funcția de ceas și funcția de calendar și conține o serie de programe presetate ușor de folosit. De exemplu, programul “Bună dimineața” funcționează ca un ceaș deșteptător deoarece ridică toate rulourile, lăsând razele soarelui să intre în interior la ora programată. Activând programul “Ventilare”, locuința se aerisește automat timp de 10 minute iar climatul interior este îmbunătățit. Acționați programul “În vacanța” iar în locuință va părea că este tot timpul cineva acasă. Rulourile și roletele se vor închide și deschide automat, astfel încât casa ta să pară locuită.

 

  • Tabletă de control se poate monta și pe perete.
  • Conține baterii și instrucțiuni de folosire.
  • Este compatibilă cu toate produsele electrice și solare care au la bază tehnologia io-homecontrol®, cu ferestrele GGL and GGU VELUX INTEGRA®, cu ferestrele electrice pentru acoperiș terasă CVP, cu kitul de acționare cu motor solar KSX 100 și cu toate produsele operate cu ajutorul sistemului de acționare KUX 100.
 

Produse similare

Fii primul care comenteaza la acest produs !
Comenteaza si tu

Impresii

acoperis popa sergiu, biro-media trading APRECIERE GARCIU DANIEL, SC DIDENT SRL