Termoizolatii Rockwool

Izolatia ROCKWOOL vă izolează împotriva frigului – asigurând un climat interior confortabil şi călduros. Reducerea  consumului de energie vă permite să economisiţi bani cu încălzirea, garantând, de asemenea, un mediu sănătos. 

Instalând izolaţia ROCKWOOL în casa dumneavoastră, vă puteţi alătura milioanelor de oameni din întreaga lume, care trăiesc în cele mai confortabile case. 
Termoizolatia functioneaza atat pentru zone cu temperaturi scazute cat si pentru zone cu temperaturi inalte. In zonele cu temperaturi scazute, termoizolatia retine caldura in cladire si reduce consumul de energie la incalzire, in timp ce in zonele cu temperaturi ridicate, aceleasi sisteme izolante impiedica patrunderea caldurii in cladire si reduc necesitatea utilizarii instalatiei de aer conditionat.

Placile de vata bazaltica sunt utilizate pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a acoperisurilor inclinate (mansardelor), planseelor si tavanelor suspendate, a peretilor de compartimentare, a fatadelor ventilate, etc.

Societatea CMC Constructii Intergrup SRL va ofera montaj si consultanta la montaj pentru produsele comercializate, cu echipe specializate si atestate de partenerii nostrii, la cele mai inalte standarde de calitate si executie.

 
REDart - sisteme de termoizolare a fatadelor

REDart - sisteme de...

REDArt ® este un sistem de izolaţii exterioare care încorporează vata minerală bazaltică în materialele pentru faţade....

Impresii

acoperis popa sergiu, biro-media trading APRECIERE GARCIU DANIEL, SC DIDENT SRL