Magazin Online

Rezidentiale
Industriale

catalog usi

Producator:

Preturile sunt exprimate in lei si nu contin TVA

Descrierea produsului

Usile de intrare au o structura speciala din lemn multistrat, cu o grosime de 70 mm (atat foaia de usa cat si tocul), ceea ce ofera o masivitate si indeformabilitate totala. Se inchid in trei falturi, din care doua sunt etanse cu garnitura de etansare. Sunt echipate cu zavor de siguranta marita cu inchidere in patru puncte. Pot fi echipate cu sticla termopan in diferite variante: bombat, ornament, reflexie, antiefractie si vitraliu.

Usile de interior au o structura furniruita, stratificata care satisface noile exigente ale spatiului interior (aer uscat), fara posibilitati de deformare. Estetica lor de inalta calitate este asigurata de varietatea formelor (conform modelului ales, sau a proiectelor individuale) lacuite sau vopsite in orice nuanta, cu un finisaj de nivel de mobilier.

Feroneria folosita (zavor, sild si maner) este aleasa de catre beneficiar dintr-o gama larga oferita de catre producatori cu traditie din intreaga lume (ex. Elzett Ungaria, Assa-Abloy Suedia, Hoppe, Hermat si Jado din Germania).

Impresii

acoperis popa sergiu, biro-media trading APRECIERE GARCIU DANIEL, SC DIDENT SRL