Sape si mortare

Societatea CMC Constructii Intergrup SRL va ofera montaj si consultanta la montaj pentru produsele comercializate, cu echipe specializate si atestate de partenerii nostrii, la cele mai inalte standarde de calitate si executie.

Principalul rol al șapelor este să egalizeze o suprafață, o structură, eventual să aducă acea suprafață la un alt nivel necesar. Noua suprafață se poate constitui ca strat final sau, mult mai frecvent, servește ca suport pentru un finisaj (parchet, placări ceramice, PVC etc.).

Decizia pentru sistemul corect de şapă la proiectare şi execuţie presupune cunoştinţe generale temeinice în domeniul construcţiilor şi cunoştinţe specifice ale sistemelor de şape.
În afară de rezistenţele mecanice, exigenţele referitoare la configurarea şi formarea rosturilor, aportul şapelor legat de izolare termică şi acustică, înglobarea în corpul şapei a diverselor elemente de instalaţii sau a încălzirii prin pardoseală, participă în mod esenţial la configurarea sistemului de şapă.
Funcţionalitatea încăperii şi cota proiectată a pardoselii (cota 0), determină alegerea sistemului de şapă şi implicit grosimea acesteia.

 

Impresii

APRECIERE GARCIU DANIEL, SC DIDENT SRL acoperis popa sergiu, biro-media trading